• gratis verzenden
  • 24 uur service
  • veilig betalen

Wie is FineShoes.nl?

De winkel achter FineShoes.nlFineShoes.nl is een onderdeel van Trend Schoenmode BV. In de sfeervolle winkel in Panningen(L) wordt een zeer uitgebreide collectie schoenen verkocht voor zowel dames, heren als kinderen. Deze collectie is nu ook volledig online beschikbaar waardoor u nog eenvoudiger voor de hele familie schoenen kunt kopen.

Damesschoenen
De collectie damesschoenen van FineShoes.nl is zeer uitgebreid en biedt voor iedereen ongeacht de stijl of outfit een geschikte schoen. Met merken als o.a. Tommy Hilfiger, Converse, Gabor, G-Star en Paul Green, weet FineShoes.nl u zeker aangenaam te verrassen.

De winkel achter FineShoes.nl


Herenschoenen
Voor de heren is er bij FineShoes.nl volop keus uit een groot aantal trendy merken zoals a.o. Cruyff, Le Coq Sportif, G-Star en Diesel. Uiteraard ontbreken ook de kwaliteitsschoenen van o.a. Van Bommel en Blackstone niet.

Kinderschoenen
Bij FineShoes.nl vindt u ook een zeer uitgebreide collectie hippe en stoere kinderschoenen. Met kwaliteitsmerken als bijv. Red Rag, Giga, Shoesme en Develab laat FineShoes.nl heel duidelijk zien dat het weet wat een kindervoet nodig heeft. Wij weten zeker dat u ook voor uw kinderen het perfecte paar schoenen kunt vinden bij FineShoes.nl