• gratis verzenden
  • 24 uur service
  • veilig betalen

Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de werking en inhoud van deze site, kan FineShoes.nl niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld en wordt zeer regelmatig geactualiseerd, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. FineShoes.nl behoudt zich het recht voor wijzigingen per direct en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie op deze website.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Het kan echter altijd voorkomen dat onderdelen niet werken of dat de website problemen veroorzaakt voor uw computer. FineShoes.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of (on)bereikbaarheid van de website. FineShoes.nl kan hier geen verantwoordelijkheid voor nemen.

Deze website is eigendom van van FineShoes.nl en is bestemd voor eigen of intern gebruik. Het is niet toegestaan om de website te verveelvoudigen, anders dan door deze te downloaden of het printen van een enkele pagina, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van FineShoes.nl.

Op de toegang tot en het gebruik van deze website van FineShoes.nl zijn, naast de toepasselijke Nederlandse wetgeving, de bovenstaande bepalingen en voorwaarden van toepassing. Bij het gebruik van elk onderdeel van deze website, gaat u akkoord met deze disclaimer.